24/7 thuis - online coachgesprek

En dan ineens zijn we allemaal voor langere tijd 24/7 thuis. En is thuis tegelijkertijd kantoor, school en sportplek geworden. En leef je van de ontbijttafel direct naar die zoom-meeting met je team via rekenles met je kinderen naar boodschappen doen of een ander klusje. Ondertussen het nieuws op de voet volgend, append en bellend met vrienden en familie. Onrust, het gevoel dat alles maar half af is, je te dicht op elkaars lip zit, de ander niet meewerkt en al helemaal geen tijd meer voor jezelf. Herkenbaar? Behoefte aan even een pas op de plaats, alles weer ordenen, handvatten voor meer verbinding, tijd voor elkaar en voor jezelf?

Ik help je hier graag mee op weg dmv een online coachgesprek. Je krijgt praktische tips en handvatten voor het creëren van een betere dagindeling, reflectie op je situatie, opdrachten voor meer verbinding en plezier en een moment waarin het even alleen om jou gaat. 

De kosten die ik maak of de omzet die ik mis, geloof ik wel. Het enige dat ik van je vraag, is dat je voor deze dienst een bedrag naar eigen inzicht aan het Rode Kruis zal doneren. Dus geen facturen vooraf, maar een 'open tikkie' achteraf. Want laten we elkaar een beetje helpen in deze tijd.