OVER TESSA


Groei, energie en toch ook nog balans. Dat zijn de drie bouwstenen van geluk waar Tessa Zwaving zich door laat inspireren. Als coach, trainer, maar vooral ook in hoe ze dagelijks in het leven staat.

Na haar studie in Groningen heeft Tessa altijd met mensen gewerkt vanuit haar HR- achtergrond. Bij de Staatsloterij, O'Neill, Manpower, ImpressiveGreenApple en Whyz. Vanuit verschillende disciplines, waarin altijd keuzes en advies centraal stond. En waarbij loopbaantrajecten en motivatie al hand in hand gingen. 

Vijf jaar geleden vormde zich bij haar de overtuiging om alleen nog maar meer mensen te ontmoeten, te verbinden en samen op zoek te gaan naar die groei, energie en balans. Door uit te gaan van wat je echt wil & wat je kan, je 'roots', in plaats van wat je moet. En is Tessa voor zichzelf begonnen met coaching en teamtraining.

Met veel plezier heeft Tessa daarom de opleiding 'Loopbaanadviseur en Coach' bij De Waard Consult gevolgd. Deze opleiding is verbonden aan de Noloc beroepsvereniging. Daarnaast heeft Tessa zich geschoold in teamtrainer en is gecertificeerd om de ODC- meting af te nemen.

Wil je meer weten? Kop koffie? Tot snel!