REFERENTIES

Karim El Khetabi

Directeur / Giving Back

"Tessa is een fantastische dame met het hart op de JUISTE plek. Ik ken Tessa nu 2 jaar en heb goede ervaringen met haar als trainer/workshopleider voor wat betreft onze workshop 'persoonlijk leiderschap'.

Na elke training is Tessa weer bezig het aanbod nog beter aan te laten sluiten op de behoeftes van de doelgroep. 

Tessa legt de lat voor haarzelf altijd hoog."

Floor Jansen

HR Projectmanager

"De ODC-meting kan snel worden afgenomen. Het resultaat is herkenbaar en verrassend. Er zit meer achter de uitkomsten in het rapport dan je op het eerste gezicht kunt lezen. Daarom is een uitleg van Tessa nodig. Zij neemt daar de tijd voor en legt heel goed uit wat de resultaten uit de meting voor jou betekenen. 

Er zijn aanknopingspunten waar je meteen mee aan de slag kunt gaan."

Marijke

op zoek naar werk na haar burnout

""Ik kwam bij Tessa met de vraag welk loopbaanpad het beste bij mij past. Dmv praktische opdrachten gingen we op zoek naar mijn motivatie, kwaliteiten en visie. Ik heb veel over mezelf geleerd.

Dankzij het loopbaantraject en de coaching van Tessa kan ik nu een weldoordachte en overwogen volgende stap zetten die dichter bij mezelf ligt en mij zal helpen in mijn loopbaan."

Henry

sr Internal Auditor Klaverblad Verzekeringen

"Aan de hand van de fijne gesprekken met Tessa en de prikkelende opdrachten heb ik inzichten gekregen over mijn loopbaan en mijn privéleven. Met deze inzichten kan ik mooie stappen voorwaarts maken

Als ik een baan vind waarover ik net zo enthousiast ben als over het coachtraject, heb ik mijn droombaan gevonden.

Voor iedereen een echte aanrader!" 

Saskia

HR Manager Gemeente Rotterdam

"Ik ben erachter wat ik wil! De reden dat ik deze stap ga zetten, en vooral dat ik tot de conclusie ben gekomen dat ik überhaupt een stap wilde zetten, door het traject is gekomen. Tessa heeft me precies het juiste zetje gegeven.

Bedankt!"

Annick

Marketing Manager Diligentia

"Het traject heeft me niet alleen geholpen om op dit moment bepaalde keuzes te maken en stappen te zetten, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik het vertrouwen heb om in de toekomst bepaalde loopbaan kwesties zelfstandig op te lossen."