TEAMTRAINING

Je vormt een groep. Maar hoe wordt je een team? In groei, in volle energie en in de juiste balans? Vanuit vertrouwen. Dat is er niet zomaar ineens, daar moet elke groep hard voor werken. Maar met een goede start, heldere afspraken en de wil om met elkaar de ultieme 'flow' na te streven, houdt niets je tegen. 

Groei. Elke groep gaat door een aantal stadia heen, waarin zij naar elkaar toe groeien en waarin samenwerking steeds beter gaat lopen. Tot zij als team werken. 

Energie Een sterk team lijkt alles aan te kunnen. Helpt elkaar, leert van fouten en gaat weer met volle overtuiging door. Wat drijft dit? Hoe creëer je met elkaar de juiste omstandigheden? 

Balans Een sterk team is uitgebalanceerd en vertrouwt elkaar. Waardoor het verschil karakters, gender, competenties elkaar juist versterkt. 

Teamtraining: Graag help ik teams om samen door de verschillende stadia van groepsvorming te gaan op zoek naar die 'flow'. Met een duidelijk startpunt, doelstellingen en manier van samenwerking. Ik begeleid en faciliteer zowel de groep als de individuele leden.